Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Een initiatief van...

Zorgverhalen

Bekijk
de video
Doe mee!

X KIND

Op woensdagavond 13 maart bundelen we op de ‘X van het Kind’ de krachten van álle Hasselaren om zo te komen tot sterke acties, in het voordeel van onze gezinnen.

Het programma lees je hier

X KIND

Onze kinderen zijn onze toekomst! Daarover zijn we het met z’n allen eens. Maar hoe kunnen we er samen voor zorgen dat onze kinderen en jongeren in een veilige en gezonde omgeving opgroeien? Op woensdagavond 13 maart bundelen we op de ‘X van het Kind’ de krachten van álle Hasselaren om zo te komen tot sterke acties, in het voordeel van onze gezinnen. Het Hasseltse Huis van het Kind zet zijn deuren open en geeft aan 48 netwerkpartners de kans om samen te werken met de meer dan 300 ambassadeurs van Hasselt Zorgstad. 

De acties worden bovendien gekoppeld aan het nieuwe beleidsplan van het Huis van het Kind Hasselt. Naast de kernopdrachten (opvoedingsondersteuning en ontmoeting) zijn er 4 prioritaire levensdomeinen: gezondheid, geestelijk welbevinden, jeugdhulp en onderwijs.Iedereen met ideeën en vooral zin in samenwerken rond deze thema’s is welkom!  

Inschrijven kan hier

 

P.S. Kwam je al eens naar een X van Hasselt Zorgstad? Nodig dan zeker iemand uit om deze keer aan te sluiten. Samen maken we het verschil. Op platform kan je je registreren en contacten leggen met andere ambassadeurs of je laten inspireren door de acties en zorgverhalen.

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.