Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Vrijwilligers platform Hasselt

Omschrijving
Heel wat Hasselaren steken in hun vrije tijd een handje toe als vrijwilliger in een vereniging. Toch zijn veel organisaties permanent op zoek naar extra vrijwilligers en weten kandidaten niet altijd goed waar juist aan te kloppen. Daarom lanceert de stad Hasselt een vrijwilligersplatform. Op het vrijwilligersplatform geven mensen aan welke activiteiten hen interesseren, wanneer ze kunnen, welke verplaatsing ze ervoor over hebben en of ze alleen of in groep aan de slag willen. Organisaties registreren hun aanbod en noden aan vrijwilligers. Ge├»nteresseerde organisaties kunnen zich aanmelden via de website www.hasselt.be/vrijwilligerswerk . Er is een kiosk geplaatst in de inkomhal van het administratief centrum op het Groenplein. Daar kunnen Hasselaren zich ook registeren als ge├»nteresseerde vrijwilliger. 
Initiatiefnemer
Website
Bijdrage
Mijn actie draagt bij aan:
Gezondheidsvaardig Hasselt
Toegankelijke zorgstad
Ruimte voor zorg
Gezond werken
Hasselt in beweging
Maatschappelijke impact
Met 654 verenigingen en organisaties in onze stad is de vraag naar vrijwilligers nog altijd veel groter dan het aanbod. Organisaties zijn nu vaak aangewezen op eigen infokanalen om mensen te vinden. Daarnaast zijn er heel wat mensen die zich wel willen inzetten als vrijwilliger, maar niet weten welke aanbod en vragen zijn. Met dit platform zorgen we voor de match tussen vraag en aanbod vrijwilligerswerk.
Doelgroep
Ouderen
Kinderen
Gezinnen
Werknemers
Andere, nl. organisaties op zoek naar vrijwilligers
Locatie
Hasselt
Duur
Structureel
Vanaf 16/03/2018
Deel deze actie

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.