Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Jess I can!

Omschrijving
Alle Hasselaren op wandel! Heb je tijdens je middagpauze wel eens zin in een lichte wandeling in Hasselt? Profiteer dan mee van de 6 wandelroutes die het Jessa Ziekenhuis uitstippelde voor haar medewerkers en artsen. Ze zijn uiteraard voor iedereen toegankelijk! Grijp je collega('s) bij de arm en ontdek de routes van 2000 of 4000 stappen rond campus Virga Jesse, campus Salvator en campus Ekkelgarden. 
Initiatiefnemer
Contactpersoon
Sonja Reckers
Website
Bijdrage
Mijn actie draagt bij aan:
Gezond werken
Hasselt in beweging
Maatschappelijke impact
Met de slogan “JessIcan” wil het ziekenhuis z’n personeel aanzetten tot meer bewegen. Het ziekenhuis stippelde 8 wandelingen uit van 2000 of 4000 stappen. Ideaal om tijdens de middagpauze een frisse neus te halen. Goed voor lichaam en geest. Alle Hasselaren zijn welkom om deze zomer de wandelingen uit te proberen. Het initiatief kwam er naar aanleiding van een onderzoek van Mensura dat toont dat de medewerkers van het Jessa Ziekenhuis de voorbije jaren zwaarder werden. Een trend die men wil omkeren door acties zoals 'Jess I can'. Meer bewegen is niet alleen goed voor de lijn. Het maakt je ook stressbestendiger als je af en toe de tijd neemt om je hoofd leeg te maken. Algemeen directeur dr. Yves Breysem is zelf een van de ambassadeurs van deze campagne:. Hij wil niet alleen zijn eigen medewerkers aanzetten tot meer bewegen, hij wil de impact delen met alle Hasselaren en bedrijven/organisaties uit de omgeving van de 3 campi. “We willen met deze campagne vooral aan kruisbestuiving doen tussen Jessa en de Hasselaren. Dit is een heel concreet voorbeeld van wat het project ‘Hasselt Zorgstad’ ambieert. Als één van de drie initiatiefnemers van Hasselt Zorgstad, wil ik daarom alle Hasseltse organisaties/bedrijven uitnodigen om eigen initiatieven die van groter ‘nut’ kunnen zijn dan aanvankelijk bedoeld, bekend te maken. Zo kunnen ook anderen er de vruchten van plukken zonder dat er extra inspanningen voor nodig zijn.”
Doelgroep
Ouderen
Kinderen
Gezinnen
Werknemers
Locatie
Hasselt
Duur
Structureel
Vanaf 18/06/2018
Deel deze actie

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.