Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Registreer je organisatie voor Hasselt Zorgstad

Elke ambassadeur wordt opgenomen in het uitgebreide netwerk van Hasselt Zorgstad, kan deelnemen aan netwerkmomenten en ontwerpavonden en wordt op de hoogte gehouden van de laatste acties en verhalen. Partnerorganisaties kunnen bovendien rekenen op de ondersteuning van Hasselt Zorgstad voor het verbinden van de juiste mensen om zo sterkere acties te realiseren. Hasselt Zorgstad connecteert álle Hasselaren met een groot hart voor zorg. Daar mag ook u niet ontbreken. Bouw mee aan Hasselt Zorgstad en registreer u als ambassadeur en link uw organisatie als partner!

Basisgegevens

Maximum 750 tekens

Logo

Bij voorkeur een PNG-bestand van 400px breed met transparante achtergrond (als dit op uw logo van toepassing is)
Bestandsgrootte maximum 1 MB

Samenstelling

Rol binnen Hasselt Zorgstad

Vul een e-mailadres in

Communicatiekanalen

@

Onze organisatie heeft volgende print-publicaties:

Gegevens account Hasselt Zorgstad

Na registratie kan u inloggen om uw organisatie te beheren en acties toe te voegen.

Hasselt Zorgstad is een initiatief van stad Hasselt, Jessa Ziekenhuis en Hogeschool PXL. Het digitaal platform wordt beheerd door een coördinator die verbonden is aan een van bovenvermelde initiatiefnemers.

Door deze registratie zullen uw ingevulde persoonsgegevens zichtbaar zijn voor alle bezoekers van www.hasseltzorgstad.be. Uw emailadres zal door Hasselt Zorgstad gebruikt worden voor uitnodigingen en nieuwsberichten. Bovendien kan Hasselt Zorgstad contact met u nemen met betrekking tot specifieke acties in het kader van Hasselt Zorgstad die passen bij uw profiel. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden of aan partners van Hasselt Zorgstad.

Het bevestigen van uw registratie via de automatische email betekent dat u zich akkoord verklaart met het gebruik van bovenvermelde gegevens voor bovenvermelde doeleinden. Pas na het bevestigen van deze email worden uw gegevens zichtbaar op het platform en bruikbaar voor Hasselt Zorgstad.

Door het aanmaken van een profiel, kan u ten alle tijden inloggen en uw gegevens bewerken. U kan Hasselt Zorgstad ook verzoeken om uw profiel als ambassadeur of als partner te verwijderen. Hasselt Zorgstad zal desgevallend uw emailadres niet langer gebruiken.

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.