Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Hasselt op de fiets

Omschrijving
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu op donderdagnamiddag doen. De sportdienst van de stad Hasselt organiseert vanaf april 2018 tot oktober 2018, 2x per maand een fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Met een tussenstop op een gezellig terrasje. Een eventueel drankje is op eigen kosten, voor de rest is de deelname gratis. Iedereen is welkom na aanmelding bij Werner Motmans : Werner.motmans@telenet.be of bel naar 0474 58 32 77. Dit kan nog tot de dag zelf. Exacte data en vertrekplaats kan je terugvinden op de website van de sportdienst van de Stad Hasselt. 
Initiatiefnemer
Contactpersoon
Inge Proesmans
Website
Facebook
Bijdrage
Mijn actie draagt bij aan:
Hasselt in beweging
Maatschappelijke impact
Dagelijks voldoende bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, het maakt je ook energieker, verbetert je humeur en geeft je een prettig gevoel. Je leert bovendien ook nieuwe mensen kennen die eenzelfde interesse delen. Met dit initiatief willen we een toegankelijk fietsaanbod realiseren waarbij deze verschillende troeven combineren met de mooie Limburgse natuur, gezonde lucht en het voortreffelijke fietsknooppuntensysteem.
Doelgroep
Ouderen, nl. Het initiatief staat open voor iedereen die wil deelnemen
Andere
Locatie
Hasselt
Duur
Langlopend, nl. 2x maand op donderdagnamiddag (april-oktober 2018)
01/04/2018 t/m 30/10/2018
Deel deze actie

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.