Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Een initiatief van...

Zorgverhalen

Bekijk
de video
Doe mee!

Groepsaankoop electrische fietsen

Omschrijving
Ben je de autofile beu? Wil je je duurzaam verplaatsen zonder je in het zweet te trappen? Investeer in een elektrische fiets of step. Met de fiets ben je snel en veroorzaak je minder luchtvervuiling. Ook de Stad Hasselt stimuleert het gebruik van de fiets en organiseert een groepsaankoop van elektrische fietsen, bakfietsen, plooifietsen en steps. Stad Hasselt én Test Aankoop gaan samen op zoek naar de beste prijs/kwaliteit. Iedereen die in Hasselt woont, werkt of studeert, kan deelnemen aan de groepsaankoop. In januari 2019 gaan de stad Hasselt en Test Aankoop op zoek naar de leverancier met de beste prijs/kwaliteit.Samen met een stuurgroep van burgers wordt een definitieve keuze gemaakt. Naast kwaliteit en prijs kijken we ook naar de service na verkoop en de betrokkenheid van lokale fietshandelaars. In februari 2019 organiseert de Stad Hasselt testmomenten zodat je eerst een proefritje kan maken vooraleer je een definitieve beslissing neemt of je het aanbod al dan niet aanvaardt. In de lente plannen we de levering van de fietsen. Je kan nog heel februari je inschrijven voor de groepsaankoop (en testmomenten) via de knop “bekijk hier de selectie plooifietsen, elektrische (bak)fietsen en elektrische steps” op de website www.hasselt.be/groepsaankoop. 
Initiatiefnemer
Website
Bijdrage
Mijn actie draagt bij aan:
Hasselt in beweging
Maatschappelijke impact
Eens wat meer de auto inruilen voor de (electrische) fiets heeft veel positieve effecten: je werkt aan je eigen conditie en gezondheid, je veroorzaakt minder luchtvervuiling en je werkt mee aan een betere bereikbaarheid van Hasselt!
Doelgroep
Ouderen
Kinderen
Gezinnen
Werknemers
Andere
Locatie
Hasselt
Duur
Kortlopend, nl. Voor 2019 : januari en februari beslisfase. Bij succes kan deze actie navolging krijgen
01/10/2018 t/m 31/03/2019
Deel deze actie

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.