Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Neem deel aan actie 'Gratis E-learningmodule'

Hoe wil je deelnemen?
* Om deel te nemen als ambassadeur/partner dien je je eerst in te loggen.

Over de deelnemende organisatie

Hasselt Zorgstad is een initiatief van stad Hasselt, Jessa Ziekenhuis en Hogeschool PXL. Het digitaal platform wordt beheerd door een coördinator die verbonden is aan een van bovenvermelde initiatiefnemers.

Door deze deelname zullen uw ingevulde persoonsgegevens zichtbaar zijn voor alle bezoekers van www.hasseltzorgstad.be. Uw emailadres zal door Hasselt Zorgstad gebruikt worden voor uitnodigingen en nieuwsberichten. Bovendien kan Hasselt Zorgstad contact met u nemen met betrekking tot specifieke acties in het kader van Hasselt Zorgstad die passen bij uw profiel. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden of aan partners van Hasselt Zorgstad.

Het bevestigen van uw deelname betekent dat u zich akkoord verklaart met het gebruik van bovenvermelde gegevens voor bovenvermelde doeleinden.

U kan Hasselt Zorgstad verzoeken om uw deelname te verwijderen. Hasselt Zorgstad zal desgevallend uw emailadres en andere gegevens niet langer gebruiken.

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.