Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Lees hier onze privacy policy. Ik ga akkoord
Doe mee!

Buddy bij de wieg

Omschrijving
Studenten Vroedkunde begeleiden een gezin dat ondersteuning kan gebruiken tijdens de periode van zwangerschap tot de eerste verjaardag van het kindje. Een vaste buddy begeleidt één gezin, steunt hen en helpt hen de weg te vinden naar de gezondheidszorg, naar sociale voorzieningen en welzijnsorganisaties zoals bijvoorbeeld bij de opvolging van de zwangerschap. 
Initiatiefnemers
Website
Bijdrage
Mijn actie draagt bij aan:
Gezondheidsvaardig Hasselt
Toegankelijke zorgstad
Maatschappelijke impact
Dankzij het Buddy bij de wieg project krijgen gezinnen die dat nodig hebben ondersteuning bij het vinden van de weg naar de gezondheidszorg, naar sociale voorzieningen en welzijnsorganisaties. Dankzij de heel gerichte doorverwijzing naar de juiste zorg bouwt Hogeschool PXL met dit project mee aan een toegankelijke zorgstad voor iedereen. Door gezinnen één op één te begeleiden leren ook de gezinnen meer over het zorglandschap in hun stad. Dit project verhoogt de gezondheidsvaardigheden van de gezinnen, bouwt mee aan een toegankelijke zorg en toont vooral een warme en betrokken zorg.
Doelgroep
Gezinnen
Locatie
Hasselt
Buddy bij de wieg is voor alle zwangere mama's die ondersteuning kunnen gebruiken
Duur
Structureel
Vanaf 19/09/2015
Deel deze actie

Blijf op de hoogte

We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Dit e-mailadres staat al in onze mailinglijst.